Over ons

Nieuwenhuis Verhuizingen

Van oudsher is Nieuwenhuis Verhuizingen, opgericht in 1979,  een specialist op het gebied van particuliere verhuizingen. Tegenwoordig kunnen klanten echter ook voor een project-, zorg- of kantoorverhuizing terecht bij ons verhuisbedrijf. Wij hebben hier - door de uitvoering van grote en aansprekende projecten veel ervaring mee.

Vestigingen

Nieuwenhuis Verhuizingen, heeft met zijn vestigingen in de provincies Groningen en Drenthe een zeer goede naam opgebouwd. Onze twintig personeelsleden zijn gediplomeerd en goed opgeleid volgens de gestroomlijnde bedrijfsfilosofie. Eventuele onvoorzienbare problemen op de dag van de verhuizing worden snel en vakkundig opgelost. Onze verhuizers, die hun werk dagelijks met veel plezier en inzet uitvoeren, weten (bijna) overal raad mee.zorg verhuizer

Samenwerking

De samenwerking met andere verhuizers stelt ons in staat om zakelijke klanten een landelijke dekking aan te bieden. Bij grote projecten kunnen wij ondersteuning krijgen van Koops Verhuizingen en zo altijd voldoende gekwalificeerd personeel ter beschikking hebben.

Bedrijfsstrategie

Onze bedrijfsstrategie is gericht op kwaliteit en flexibiliteit. Zo kunnen wij zelfs kort voor de verhuizing nog aan aanvullende wensen voldoen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Onze klant is nog echt koning!

Opslagruimte

In Assen biedt Nieuwenhuis Verhuizingen bovendien de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om hun goederen zelf op te slaan. Boedelhotel Plexat beschikt over opslagruimten, waar klanten zeven dagen per week en 24 uur per dag terecht kunnen.

Bereken hoe voordelig uw verhuizing kan zijn

Offerte Nieuwenhuis

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en binnen 24 uur krijgt u antwoord.  

Bel nu de verhuislijn: 0598-617547

Vraag rechts direct een offerte aan!

is onderdeel van:

Vestigingen Nieuwenhuis Verhuizingen

Assen

A.H.G Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Tel: 0592 - 344 434
Mail: Nieuwenhuis

Veendam

Beneden Oosterdiep 210, 9645 LK Veendam,
(Geen kantoor, alleen opslagdepot)

"U pakt de koffers, wij doen de rest"

Sitemap

Nieuwenhuis Verhuizingen
Nieuwenhuis verhuizingen Euromovers
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Verhuizingen
Verhuizen in Emmen
Hekman Verhuizers
Koops Verhuizingen Groningen en Assen
Verhuizen in Groningen
Verhuizen in Assen
Opslagruimte Assen
Koops Verhuisgroep