Bedrijfsverhuizing met een projectmanager altijd goed geregeld

Ervaren verhuisbedrijf helpt met het verhuizen van uw bedrijf. Een bedrijfsverhuizing moet snel en nauwkeurig verlopen, want de werkzaamheden mogen niet te lang blijven liggen.

Bij Nieuwenhuis verhuizingen weten we dit als geen ander. Wij kunnen uw bedrijfsverhuizing snel en nauwkeurig laten verlopen door onze ruime ervaring.

Wij werken onder andere voor:

Heeft u echter een complexe of grotere bedrijfsverhuizing?

Ook dan is het voor ons geen probleem. In dat geval krijgt u een vaste projectmanager, die het gehele verhuistraject met u doorloopt en u goed kan adviseren over de aanpak.

Onze projectmanager helpt u met het organiseren van de verhuizen, de planning en begeleid u tijdens de hele bedrijfsverhuizing inclusief de nazorg.

Zo kan onze projectmanager uiteraard in overleg zorgen voor de afstemming met leveranciers, bouwondernemers etc. tijdens de verhuizing. Maar ook de kamerinrichting en de looproutes tijdens de verhuizing.

Tot slot het schoon opleveren van het nieuwe pand, zodat uw medewerkers direct aan de slag kunnen, maar ook het schoon opleveren van het oude pand. Hierbij kunt u denken aan de afvoer van vuil, overbodig meubilair, oud archief, etc.

Extra hulp nodig bij uw bedrijfsverhuizing?

Heeft u extra hulp nodig na uw bedrijfsverhuizing? Dan kunt u bij ons gebruik maken van onze Handy man. Hij beschikt over professioneel gereedschap en handige verhuishulpmiddelen. Hierdoor kan hij de volgende zaken voor u regelen:

  • Het bijmaken van meubilairsleutels
  • Ophangen van white board, naambordjes, schilderijen, lampen etc.
  • Aansluiten van ICT
  • Technische ondersteuning vergaderruimtes
  • Klein onderhoud aan kopieermachines
  • De- en montage van meubilair

En nog meer overige operationele werkzaamheden, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: