Instelling verhuizingen – Onderwijs-, Zorg- en Overheidsinstellingen

Verhuizingen van onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen vereisen allemaal een goede voorbereiding en de juiste kennis.

Onderwijs verhuizingen

Onderwijsverhuizingen gebeuren vaak in de schoolvakantie, zodat de leerlingen hier geen last van hebben. Daarom is een goede voorbereiding essentieel. De verhuizers van Nieuwenhuis verhuizingen werken op een gestructureerde wijze, zodat de verhuizing snel en vlekkeloos verloopt. Dit doen we door middel van draaiboeken en de juiste verpakkingsmaterialen, zo kunnen we de verhuizing versnellen.

Zorgverhuizingen

Ziekenhuizen, bejaardentehuizen en andere zorginstellingen hebben allemaal één ding met elkaar gemeen; de zorg voor mensen.

Als zorgverhuizer geeft Nieuwenhuis Verhuizingen niet alleen aandacht aan de opdrachtgever, maar inmiddels ruime ervaring in het verhuizen van zorginstellingen.

Wij beschouwen een dergelijke verhuizing dan ook niet alleen als een project, maar zien het meer als een tijdelijke overname van de zorg.

Verschillende verhuizers van Nieuwenhuis hebben de opleiding zorgverhuizer gevolgd. Deze opleiding is een gezamenlijk initiatief van Unit de Zorg van Nieuwenhuis verhuizingen en ROC Horizon College. Zij verstaan niet alleen verhuis technisch hun vak, zij zijn ook experts in de omgang met de cliënten van zorginstellingen.

Overheidsverhuizingen

Nieuwenhuis is er ook voor verhuizingen van overheidsinstellingen, zowel landelijk, provinciaal als gemeente. Voor iedere opdracht gelden andere werkzaamheden, daarom wordt er per individuele opdrachtgever een duidelijke omschrijving gegeven van onze werkzaamheden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: